Ons Verhaal

FROZZA – by DE PIZZARIA'S

Kort na de lockdown in juli 2020, zijn Loes Vrij en Claudia Lijnsvelt een take-away pizzeria onder de naam ‘De PizzaRia's gestart in Oud-Zuilen. In een historisch pand vlak naast Slot Zuylen bereiden zij 4 avonden per week samen met hun ‘pizzaiolo’ uit Turijn authentieke Italiaanse pizza’s met een personal touch. 

Opvallend is dat Loes en Claudia van beroep ontwerpster zijn; Loes van leren tassen en Claudia van juwelen, beiden in het luxe segment. Door de lockdown veranderde er echter veel in de branche voor Loes en Claudia. Een nieuwe uitdaging was geboren in Oud-Zuilen, waarbij zij hun passie voor Italië en Italiaans eten konden uitleven.

Ingegeven door de enthousiaste reacties op hun pizza’s hebben Claudia en Loes een volgende stap gezet: de ontwikkeling en productie van hun FROZZA - frozen pizza deluxe, waarmee zij de weg naar de horeca zijn ingeslagen. 

Door het succes van de Frozza hebben Claudia en Loes besloten zich hier verder op te focussen en hebben zij de pizzeria in Oud-Zuilen intussen gesloten.

Hun ambitie? Om de Frozza op de kaart te zetten van de mooiste horeca gelegenheden en lekkerste delicatessenwinkels in Nederland. Om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van hun heerlijke Grey Carbon pizza. 

Take, Bake & Enjoy !