Ons Verhaal

FROZZA – by DE PIZZARIA'S

Ons verhaal is begonnen tijdens de corona-lockdown in 2020. Loes Vrij en Claudia Lijnsvelt - van huis uit ontwerpsters in het luxe segment - zochten door het wegvallen van hun markt een alternatief en zij vonden dat al snel in Oud-Zuilen. Daar vonden zij een prachtige locatie en besloten er een pizzeria te starten onder de naam ‘De PizzaRia's’.

In een historisch pand vlak naast Slot Zuylen bereidden zij samen met hun ‘pizzaiolo’ uit Turijn luxe Italiaanse pizza’s met een personal touch voor take-away.

Ingegeven door de enthousiaste reacties op hun pizza’s zetten Loes en Claudia al snel een volgende stap in hun pizza-avontuur, namelijk de ontwikkeling van een luxe frozen pizza-lijn bestemd voor de horeca. Na veel experimenteren met smaken en bereidingswijzen was de perfecte luxe frozen pizza gecreeerd. Frozza was geboren ! 

Door het snelle succes van Frozza hebben Claudia en Loes kort daarna besloten zich verder te focussen op de groei van dit concept en sloten zij hun pizzeria.
Na een periode van eigen productie wordt de Frozza intussen geproduceerd door een partner in Italie; de bakermat van de pizza. Hier wordt de bodem op ambachtelijke wijze gemaakt; handstretched en met grote zorgvuldigheid samengesteld volgens eigen receptuur.

De ambitie van de PizzaRia's ? Om de Frozza op de kaart te zetten van de mooiste horeca gelegenheden en lekkerste delicatessenwinkels in Nederland en over de grens. Om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van hun heerlijke 'posh pizza'. 

Take, Bake & Enjoy !